VoetbalPrimeur

VoetbalPrimeur

@stefan21449

Events

94

News

6k

Claps

2k

LIVE: Juventus - Atletico Madrid en Manchester City - Schalke 04 in Champions League

Wie plaatsen zich na Ajax, Tottenham Hotspur, Manchester United en FC Porto voor de kwartfinale van de Champions League? Dinsdagavond zullen nog eens twee ploegen zich bij het rijtje met kwartfinalisten voegen. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

LIVE: PSG - Man United en FC Porto - AS Roma in Champions League

Welke ploegen plaatsen zich na Ajax en Tottenham Hotspur voor de kwartfinale van de Champions League? Na de returns Paris Saint-Germain - Manchester United en FC Porto - AS Roma van woensdagavond kunnen we twee nieuwe potentiële Ajax-tegenstanders voor de kwartfinale toevoegen. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

LIVE: Ajax in Madrid op jacht naar kwartinale Champions League

Dinsdagavond is het zover: in Estadio Santiago Bernabéu staat om 21.00 uur de return in de achtste finale van de Champions League tussen Real Madrid en Ajax op het programma.

LIVE: Real Madrid - FC Barcelona spelen tweede Clasico in korte tijd

Real Madrid en FC Barcelona spelen zaterdag de tweede Clasico in korte tijd. De Spaanse grootmachten stonden woensdag ook al tegenover elkaar in de Copa del Rey. De Catalanen wonnen die wedstrijd met 0-3. De Koninklijke heeft in de competitie een achterstand van negen punten op Barcelona. Voor Real is het de laatste wedstrijd voor de Champions League-return tegen Ajax.

LIVE: Feyenoord - Ajax in KNVB Beker en Real Madrid - FC Barcelona in Copa del Rey

Een heerlijk voetbalavondje in Nederland én Spanje: Feyenoord en Ajax nemen het tegen elkaar op in de halve finale van de KNVB Beker, terwijl Real Madrid - FC Barcelona op het menu staat in de Copa del Rey. VoetbalPrimeur houdt je live op de hoogte van alle ontwikkelingen!

LIVE: PSV-Feyenoord

LIVE: Loting achtste finales Europa League

Het is zover: de loting voor de achtste finales van de Europa League wordt vrijdagmiddag vanaf 13.00 uur verricht. VoetbalPrimeur houdt je op deze plek live op de hoogte.

LIVE: Atlético Madrid - Juventus en Schalke 04 - Manchester City

Liveblog van de duels in de achtste finale van de Champions League van woensdagavond.

LIVE: Liverpool - Bayern München en Olympique Lyon - FC Barcelona in de Champions League

Dinsdagavond staan er opnieuw twee prachtige affiches op het programma in de UEFA Champions League. Liverpool neemt het in eigen stadion op tegen Bayern München en Olympique Lyon speelt op eigen veld tegen FC Barcelona. VoetbalPrimeur houdt je in dit liveblog live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

LIVE: loting voor halve finales van de Champions League