Margo Ombelets

Margo Ombelets

@margoombelets

LIVEBLOG: 150 duizend Limburgse kinderen en jongeren starten aan hun eerste schooldag

LIVEBLOG: het coronavirus

Volg het nieuws over het coronavirus in Limburg en België hier op de voet.

Bilzen Kiest: alles over de verkiezingen in Bilzen

LIVE: Volg hier de verkiezingen op de voet

Bij TV Limburg zit je op de eerste rij voor de verkiezingen. Onze nieuwsredactie staat helemaal paraat. Alle kopstukken, winnaars of verliezers passeren hier de revue. Hier krijg je als eerste de resultaten, reacties en analyses.

LIVEBLOG: KRC Genk pakt de titel in Anderlecht

LIVEBLOG: Pakt KRC Genk vanavond de titel?

Vanavond kan het zover zijn. Als Racing Genk wint, is het voor de vierde keer in z'n bestaan kampioen van België. Bij TV Limburg krijgt u de eerste reacties vanuit Brugge en Genk, de scherpste analyses vanuit deze studio maar natuurlijk ook een blik op de geschiedenis van Racing Genk.

LIVEBLOG: Zo verloopt de staking in Limburg

LIVEBLOG: alles over de verkiezingen in Limburg

Welkom bij de liveblog van TV Limburg voor de gemeenteraads- en provincieraadsverkiezingen van zondag 14 oktober. We zijn er vandaag heel de dag voor u met live verkiezingsnieuws terwijl het gebeurt.

LIVEBLOG: alles over de bekerfinale Genk - Standard

Zaterdag trekken 20.000 supporters naar het Koning Boudewijnstadion om Racing Genk naar zijn vijfde beker te schreeuwen. Ben jij dan ook onderweg naar Brussel voor de Bekerfinale Genk – Standard? Geen zorgen, bij ons mis je niets! Volg onze liveblog met foto's, artikels, tweets en nog veel meer van supporters en onze TVL-journalisten ter plaatse. Bekijk ook de live uitzending van een extra TVL Sportcafé tussen 17 en 18 uur of van 19 tot 20 uur op je smartphone vanuit het fandorp!