ESC-Panelen

ESC-Panelen

@info1254

Events

146

News

16k

Claps

2

LIVE: Första publikgenrepet inför semi 1 i Eurovision 2024

Just nu pågår det första publikgenrepet inför morgondagens första semifinal i Malmö Arena. I sändningen uppträder de 15 artister som tävlar om finalplatserna som om det vore en direktsändning, även om inget avgörs på riktigt ikväll.

LIVE: Semifinal 1, Eurovision 2024

Just nu pågår direktsändningen från den första semifinalen i Eurovision 2024 där 15 länder gör upp om tio finalplatser. I liveflödet nedan uppdaterar vi dig om allt som händer i programmet.

LIVE: Första publikgenrepet inför semi 2 i Eurovision 2024

Just nu pågår det första publikgenrepet inför morgondagens andra semifinal i Malmö Arena. I sändningen uppträder de 16 artister som tävlar om finalplatserna som om det vore en direktsändning, även om inget avgörs på riktigt ikväll.

LIVE: Semifinal 2, Eurovision 2024

Just nu pågår direktsändningen från den andra semifinalen i Eurovision 2024 där 16 länder gör upp om tio finalplatser. I liveflödet nedan uppdaterar vi dig om allt som händer i programmet.

LIVE: Jurygenrepet inför Finalen i Eurovision 2024

Just nu pågår det så kallade jurygenrepet inför morgondagens ESC-final i Malmö Arena. I sändningen uppträder de 26 artister som tävlar om vinsten som om det vore en direktsändning, även om inget avgörs på riktigt ikväll.

LIVE: Finalen i Eurovision 2024

Just nu pågår direktsändningen från Finalen i Eurovision 2024 där 26 länder tävlar om vinsten. I liveflödet nedan uppdaterar vi dig om allt som händer i programmet.

LIVE: Finalen, Melodifestivalen 2024

Just nu pågår finalen där Sveriges representant till Eurovision 2024 på hemmaplan ska väljas ut. Följ gärna vårt liveflöde nedan för information om allt som händer i sändningen!

LIVE: Inför Finalen i Melodifestivalen 2024 - Fredagsgenrepet

Just nu genomförs det första genrepet inför morgondagens final i årets Melodifestival. Under hela denna testsändning livekommenterar vi allt som händer!

LIVE: Inför Finalen i Melodifestivalen 2024 - Torsdagsrepetitioner

Inför finalen scenrepeterar finalisterna flera gånger i Friends Arena och vi bevakar detta på plats i arenan. Nedan kan du följa vårt flöde som uppdateras kontinuerligt under dagen.

LIVE: Deltävling 5, Melodifestivalen 2024

Just nu pågår den femte deltävlingen i Melodifestivalen 2024, som därefter följs direkt av semifinalprogrammet. Följ gärna vårt liveflöde nedan för information om allt som händer i sändningen!